Ekart Ring Esztergom

Hétfő, kedd: ZÁRVA
Szerda, csütörtök: 15.00-20.00
Péntek: 15.00-22.00
Szombat: 09.00-22.00
Vasárnap: 09.00-20.00

8 perc / 1 gokart: 3.500 Ft
3×8 perc / 1 gokart: 9.500 Ft

Zártkörű foglalás
30 perc: 40.000 Ft (3 x 8 perc futamidővel, maximum 4 db gokart egyidejű használatával).
60 perc: 80.000 Ft (6 x 8 perces futamokkal, futamonként gépcserével, maximum 4 db gokart egyidejű használatával).

Az Ekart Ring a Grand Hotel Esztergom mélygarázsának mínusz harmadik szintjén nyitotta meg kapuit 2023 novemberében a győrújbaráti pálya mintájára.

Miért is jobb a hagyományos gokartnál?

A járművek olyan akkumulátorokkal és elektromos hajtással vannak felszerelve, amely minden korosztály számára élvezhető és eddig hagyományos járműben nem tapasztalt gyorsulási élményt ad a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Továbbá elfelejthetjük a füstgáz által okozott fejfájást, hiszen az Ekartok teljesen füstmentesen működnek!

Milyen járművekkel lehet versenyezni a pályán?

A több mint 60 éves múlttal rendelkező olaszországi gokart készítő cég elektromos járműveivel találkozhattok a pályán. A Birel ART N-32 típusú gokartokból 6 felnőtt és 6 junior kategóriás gép áll rendelkezésre. A járművek állítható üléssel, pedálokkal, hidraulikus fékrendszerrel, több sebességfokozattal és biztonsági övvel vannak felszerelve. A gokartokat jogosítvánnyal nem rendelkező személyek is vezethetik!

Mit érdemes tudni a pályáról?

A pálya hossza 250 méter, ahol egy hosszabb és több rövidebb technikai szakasz található. A pálya leghosszabb részén – a jármű teljesítményétől függően – akár 40 km/h sebességre is felgyorsíthatnak a versenyzők. A pálya körül biztonságos gumianyagból készült ütközők találhatók.

Gyerekek is versenyezhetnek?

Igen! A junior kategóriás járműveket 10 éves kortól vehetik igénybe a gyerekek, hamarosan pedig E-Bambini Rental saját hajtással szerelt versenyváz is érkezik, melyet a 6-10 évesek is használhatnak. Így már egész kicsi korban megtapasztalhatják a vezetés élményét a gyerekek, sőt, a család minden tagja együtt versenyezhet!

TIPP

Céges összejövetelek és év végi csapatépítő rendezvények kiegészítő programjaként tökéletes választás, de baráti társaságoknak és családoknak is remek program lehet!

Megszakítás