MCC Feszt

Időpont: 2024. augusztus 1-3.

Folytatódik a fesztivál-sikertörténet, augusztus első hétvégéjén ismét MCC Feszt Esztergomban: neves nemzetközi és hazai szakmai előadók, véleményformálók, a magyar könnyűzene krémje, valamint izgalmas családi és interaktív programok, amelyekhez a varázslatos kulisszát Magyarország történelmi ékköve, Esztergom adja. Idén immáron negyedik alkalommal rendezi meg nagysikerű fesztiválját a Mathias Corvinus Collegium. Az MCC Feszt újabb előadókkal és programokkal, valamint megújuló zenei kínálattal és színpadokkal várja a látogatókat augusztus 1-3. között.

Az MCC Feszt egyedülálló a hazai szórakoztatóipar és tehetséggondozás területén, hiszen a fesztiválozók eddig még nem találkozhattak olyan rendezvénnyel, ahol ennyi szakmai, közéleti és kulturális program sorakozott volna fel, valamint ennyi külföldi professzor, újságíró, közéleti személyiség tartott volna izgalmas előadást. A 2023. július 27. és 29. közötti eseményen 47.000 vendég fordult meg, ahol 50 zenei eseményt, valamint 120-nál is több színpadi programot tartottak 250 szakmai előadó és 100 kiállító részvételével. Idén még magasabbra teszi a lécet az MCC: a látogatók nívósabb programokra, a legkiválóbb szakmai előadókra, valamint a magyar zenei élet krémjére számíthatnak.

MCC Feszt Pass

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan az idei esemény is alapvetően ingyenes lesz, azonban aki az összes koncertre és bulira kíváncsi, valamint szeretne plusz kedvezményeket és szolgáltatásokat, az MCC Feszt Pass megvásárlásával teljessé teheti az MCC Feszt élményt, amely magában foglalja az esztergomi vasútállomás és a rendezvény helyszíne közötti ingyenes fesztiváljáratot, városnéző kisvonatot, valamint ingyenes campingezési lehetőséget biztosít és a strandfürdőt is lehet vele használni. A Pass továbbá kedvezményre jogosít az étel- és italárakból.

Megszakítás