5+1 húsvéti program, nem csak gyerekeknek!

Már ti is húsvéti lázban égtek? Elkészítenétek már most az ünnepi díszeket, hogy a nyuszi megcsodálhassa azokat, vagy programot kerestek a húsvéti hosszúhétvégére? Ne is lapozzatok tovább, mutatunk 5+1 fantasztikus programot nektek!

Húsvéti szöszmötölő a Szív Virágban!

Március 31-én, pénteken 17 és 19 óra között „húsvéti szöszmötölő” címen tavaszi és húsvéti asztalidísz készítésére invitálják az érdeklődőket a Szív Virág Esztergom virágműhelybe a Kovácsi utca 3. szám alatt. Az alapanyagokat biztosítják, valamint a foglalkozás alatt teát, kávét, üdítőt és aprósüteményt kínálnak. A részvételi díj 9.700 Ft/fő. A készített díszek hazavihetők. Jelentkezni a +36 30 969 2767-es telefonszámon, vagy a Szív Virág Esztergom Facebook oldalán üzenetben lehet!

Húsvéti alkotóműhely a Duna Múzeumban!

Április 1-jén, szombaton 10 és 14 óra között húsvéti alkotóműhelybe várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt az esztergomi Duna Múzeumban. A program keretében ablakdíszeket és míves tojástartókat készíthettek, tojást berzselhettek, továbbá nemez tulipánt, filc tojást és papír nyuszi dekorációt is alkothattok! A kézműves foglalkozásra a belépőjegy ára 1.200 Ft/fő, míg a családi jegy 3.200 Ft!

Lovas húsvét Diósvölgyben!

Április 8-án, szombaton 10.30-tól egy jó hangulatú húsvéti lovas programra várják a gyerekeket és a családokat a diósvölgyi Csipke Lovasudvarban. A program során a bátrabbak kipróbálhatják a lovaglást, míg a legkisebbek pónilóra ülhetnek fel! Mindemellett lesz tojásgyűjtés, kézműves foglalkozás, lovas fotózás, de lesz állatsimogatás is, ahol nyuszit, bárányt, kiskecskét és kiscsikót is megfoghattok! A program ára 10.000 Ft/gyermek. A fotósarok ára: 6.000 Ft (további kép kérhető 2.000 Ft/db áron). A két program együttes ára: 15.000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött! További részletek>>

Húsvéti játék az Esztergomi várban!

Április 9-én, húsvét vasárnapján 10 és 17 óra között gyerekeknek szóló tojáskereső játékkal készül az MNM Esztergomi Vármúzeuma! Ezen a napon csokitojással jutalmazzák azokat a kis szemfüles látogatókat, akik a várban elrejtett összes tojásmintát megtalálják és a rajtuk látható motívumokat lerajzolják. Figyelem, a programon történő részvétel az MNM Esztergomi Vármúzeumába szóló belépőjegy megváltásához kötött.

Locsolóbál a Prímás Pincében

Első alkalommal rendezik meg a Locsolóbált élőzenével, a la carte fogyasztással az esztergomi Prímás Pincében április 9-én, vasárnap 20 órától. A talpalávalóról a Hangulat Band gondoskodik. A belépőjegy ára 5.000 Ft, amely tartalmaz egy pohár bort és egy üveg ásványvizet is. Húsvét alkalmából lesznek ünnepi fogások, melyek a Locsolóbál mellett április 7. és 14. között is elérhetők az étlapról. Amennyiben a bál után Esztergomban szeretnétek aludni, akkor a közelben található Hotel Adalbert jó választás lehet! További információ: info@primaspince.hu, +36 33 541 965.

+1: Dunakanyari ajánlat:

Április 8-án, szombaton vagy 9-én, vasárnap fedezzétek fel a Dunakanyar legszebb tájait nyitott városnéző panoráma busszal, a Duna jobb és bal partján, idegenvezetéssel! A program során megismerhetitek Vác, Nagymaros, Zebegény, Esztergom és Visegrád titkait, legendáit, történeteit. Zebegény zegzugos utcáiban barangolhattok, majd Párkányból gyönyörködhettek a fenséges Esztergomi Bazilika látványában. Megismerhetitek Szent István szülővárosát, sőt megnézhetitek azt is, hogy hol raboskodott Salamon király. Miután átkeltek a Dunán megcsodálhatjátok a varázslatos visegrádi fellegvárat a marosi Duna-partról. Végül a programot Vácott, a híres Anyám tyúkja (Kolodko Mihály) szobor megtekintésével zárjátok. A túra során kétszer lehetőségetek lesz egy rövid városnéző sétát tenni Zebegényben és Esztergomi Várhegyen. Indulás és érkezés: Vác, Buszpályaudvar. Bővebb információ: 30/931-2670, 20/519-2742. A programra jelentkezi április 7-ig ide kattintva tudtok! Jegyár: 10.500 Ft/fő, diák/nyugdíjas: 8.500 Ft/fő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

35 éves az Esztergomi Várszínház

Június 26-án indítja jubileumi nyári évadát az Esztergomi Várszínház. A 35. évforduló alkalmából sok meglepetéssel, visszatérő művészekkel, hazai és határon túli teátrumokkal, sőt, még egy Várszínházról szóló könyvvel is készülnek. Érkezik Bogányi Gergely, Pindroch Csaba és Verebes Linda, műsorra kerül hármas

Tovább olvasom »
Megszakítás