5+1 húsvéti program, nem csak gyerekeknek!

Már ti is húsvéti lázban égtek? Elkészítenétek már most az ünnepi díszeket, hogy a nyuszi megcsodálhassa azokat, vagy programot kerestek a húsvéti hosszúhétvégére? Ne is lapozzatok tovább, mutatunk 5+1 fantasztikus programot nektek!

Húsvéti szöszmötölő a Szív Virágban!

Március 31-én, pénteken 17 és 19 óra között „húsvéti szöszmötölő” címen tavaszi és húsvéti asztalidísz készítésére invitálják az érdeklődőket a Szív Virág Esztergom virágműhelybe a Kovácsi utca 3. szám alatt. Az alapanyagokat biztosítják, valamint a foglalkozás alatt teát, kávét, üdítőt és aprósüteményt kínálnak. A részvételi díj 9.700 Ft/fő. A készített díszek hazavihetők. Jelentkezni a +36 30 969 2767-es telefonszámon, vagy a Szív Virág Esztergom Facebook oldalán üzenetben lehet!

Húsvéti alkotóműhely a Duna Múzeumban!

Április 1-jén, szombaton 10 és 14 óra között húsvéti alkotóműhelybe várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt az esztergomi Duna Múzeumban. A program keretében ablakdíszeket és míves tojástartókat készíthettek, tojást berzselhettek, továbbá nemez tulipánt, filc tojást és papír nyuszi dekorációt is alkothattok! A kézműves foglalkozásra a belépőjegy ára 1.200 Ft/fő, míg a családi jegy 3.200 Ft!

Lovas húsvét Diósvölgyben!

Április 8-án, szombaton 10.30-tól egy jó hangulatú húsvéti lovas programra várják a gyerekeket és a családokat a diósvölgyi Csipke Lovasudvarban. A program során a bátrabbak kipróbálhatják a lovaglást, míg a legkisebbek pónilóra ülhetnek fel! Mindemellett lesz tojásgyűjtés, kézműves foglalkozás, lovas fotózás, de lesz állatsimogatás is, ahol nyuszit, bárányt, kiskecskét és kiscsikót is megfoghattok! A program ára 10.000 Ft/gyermek. A fotósarok ára: 6.000 Ft (további kép kérhető 2.000 Ft/db áron). A két program együttes ára: 15.000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött! További részletek>>

Húsvéti játék az Esztergomi várban!

Április 9-én, húsvét vasárnapján 10 és 17 óra között gyerekeknek szóló tojáskereső játékkal készül az MNM Esztergomi Vármúzeuma! Ezen a napon csokitojással jutalmazzák azokat a kis szemfüles látogatókat, akik a várban elrejtett összes tojásmintát megtalálják és a rajtuk látható motívumokat lerajzolják. Figyelem, a programon történő részvétel az MNM Esztergomi Vármúzeumába szóló belépőjegy megváltásához kötött.

Locsolóbál a Prímás Pincében

Első alkalommal rendezik meg a Locsolóbált élőzenével, a la carte fogyasztással az esztergomi Prímás Pincében április 9-én, vasárnap 20 órától. A talpalávalóról a Hangulat Band gondoskodik. A belépőjegy ára 5.000 Ft, amely tartalmaz egy pohár bort és egy üveg ásványvizet is. Húsvét alkalmából lesznek ünnepi fogások, melyek a Locsolóbál mellett április 7. és 14. között is elérhetők az étlapról. Amennyiben a bál után Esztergomban szeretnétek aludni, akkor a közelben található Hotel Adalbert jó választás lehet! További információ: info@primaspince.hu, +36 33 541 965.

+1: Dunakanyari ajánlat:

Április 8-án, szombaton vagy 9-én, vasárnap fedezzétek fel a Dunakanyar legszebb tájait nyitott városnéző panoráma busszal, a Duna jobb és bal partján, idegenvezetéssel! A program során megismerhetitek Vác, Nagymaros, Zebegény, Esztergom és Visegrád titkait, legendáit, történeteit. Zebegény zegzugos utcáiban barangolhattok, majd Párkányból gyönyörködhettek a fenséges Esztergomi Bazilika látványában. Megismerhetitek Szent István szülővárosát, sőt megnézhetitek azt is, hogy hol raboskodott Salamon király. Miután átkeltek a Dunán megcsodálhatjátok a varázslatos visegrádi fellegvárat a marosi Duna-partról. Végül a programot Vácott, a híres Anyám tyúkja (Kolodko Mihály) szobor megtekintésével zárjátok. A túra során kétszer lehetőségetek lesz egy rövid városnéző sétát tenni Zebegényben és Esztergomi Várhegyen. Indulás és érkezés: Vác, Buszpályaudvar. Bővebb információ: 30/931-2670, 20/519-2742. A programra jelentkezi április 7-ig ide kattintva tudtok! Jegyár: 10.500 Ft/fő, diák/nyugdíjas: 8.500 Ft/fő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Ismerjétek meg a Kis-Strázsa-hegyet!

Tavaly nyáron újjászületett a Kis-Strázsa-hegy és környéke, ahol valaha katonai gyakorlótér és hadifogolytábor is működött. A Látóhegyi út mellett található Kis-Strázsa-hegy ma a gyepes élőhelyek egyik értékes képviselője, amit nyitott könyvként mesél arról, hogyan éled újjá a természet. Úticélnak kimondottan

Tovább olvasom »

Állj deszkára a vadregényes Kis-Dunán!

Hagyd hátra a stresszel teli hétköznapokat, és állj deszkára a Kis-Dunán! A folyó enyhe sodrása, a nap sugarai ahogy megcsillannak a víz felszínén, a körülölelő természet, kiváló kombináció egy igazán különleges hétvégi programhoz. A vadregényes Kis-Duna és a Prímás-sziget tökéletes

Tovább olvasom »
Megszakítás