Állj deszkára a vadregényes Kis-Dunán!

Hagyd hátra a stresszel teli hétköznapokat, és állj deszkára a Kis-Dunán! A folyó enyhe sodrása, a nap sugarai ahogy megcsillannak a víz felszínén, a körülölelő természet, kiváló kombináció egy igazán különleges hétvégi programhoz.

A vadregényes Kis-Duna és a Prímás-sziget tökéletes választás egy kétórás SUP körtúrára! Csatlakozz te is június 3-án, szombaton a 10.00-kor kezdődő ötcsillagos vezetett túrához! A SUPport Esztergom garantált élményt biztosít, sőt, a program végén, még egy finom ebédet is elfogyaszthatsz a Nautilus Hajós Bárban!

A 120 perces program ára 12.990Ft/fő (teljes felszerelés, túravezetés, ásványvíz), ebéddel 15.990 Ft/fő (teljes felszerelés, túravezetés, ásványvíz, welcome drink, kézműves hamburger).

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit személyesen a Tourinform Ponton (Esztergomi Várhegyen, a Prímás Pince előtti területen), vagy az alábbi űrlap kitöltésével tudsz megtenni! A túra akár ajándéknak is tökéletes választás lehet!

Nem kell mást tenned csak regisztrálj, hozd el magad, a családodat, vagy a barátaidat! Esztergom kihív – Állj a rajthoz!

Amennyiben egyénileg szeretnél SUP-ot bérelni, keresd Szekeres Nándort a +36309823488-as telefonszámon, vagy a supsztergom@gmail.com e-mail címen, akinél egy- és kétszemélyes Explorer K2-es felfújható kajakot is bérelhetsz! A SUPport Esztergom egy videógyűjteményt is készített, ahol a sport alapjait ismerheted meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Egy város, mégis ezernyi érzés!

Magyarország első városa a fotósok kedvelt helyszíne, nem is csoda, mert izgalmasan sokoldalú világa, különleges életérzéseket hordoz magában! Ez a FeelEsztergom! Az új FeelEsztergom Facebook-oldal képeken keresztül mutatja be a város hangulatát, az évszakok változatos színvilágát, az itt megtapasztalható érzéseket,

Tovább olvasom »

DRK: Esztergomot látni kell!

Új, közös ruházati kollekciót mutatott be Esztergom és a Dorko az Aquasziget Esztergom élményfürdő előterében szeptember 13-án. A DRK és az EGOM márkák kollaborációja azt az üzenetet továbbítja az ország számos pontjára, hogy Esztergomot látni kell. Szekér Zoltán, az Esztergomi

Tovább olvasom »

Szeptember 23-án „Reggeli a hídon” című identitást erősítő programmal kívánjuk összehozni a Duna két partjának lakosait. A hídon asztalokat helyezünk el, amelyeknél egy esztergomi és egy párkányi közéleti, illetve civil személy foglal helyet, hogy együtt reggelizve beszélhessék át a híd által megélt határon túli élményeiket.

Megszakítás