Esztergomi jegyek egy helyen

Április óta elérhető Esztergom online jegyvásárlási rendszere, amin keresztül sorban állás nélkül, otthonról, kényelmesen is megvásárolhatjátok belépőjegyeiteket a városi attrakciókra és helyszínekre. Cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

Az országosan is egyedülállónak mondható esztergomijegyek.hu oldalon jelenleg négy – MNM Esztergomi Vármúzeuma, MNM Balassa Bálint Múzeuma, MNN Babits Mihály Emlékháza, Aquasziget Esztergom – helyszínre kaphatók tikettek, melyek hamarosan további intézményekkel, programokkal és élményekkel bővülnek. De például olyan attrakciókra is megvásárolhatjátok majd a jegyeiteket, mint az Aquasziget Éjszakai fürdőzése, a Múzeumok Éjszakája és a májusban induló Visit E-Busz közlekedési szolgáltatása.

Az online felületen jelenleg elővételben válthatjátok meg a jegyeiteket, legkésőbb a látogatás előtti napon 23 óráig. Az Aquaszigetre egyelőre csak hétvégére vásárolhattok belépőket, azonban május 1-jétől ott is elérhetők lesznek a hétköznapi jegyek.

A kibervédelemmel ellátott online jegyvásárlás teljesen biztonságos, melyet hitel- és bankkártyával valósíthattok meg. A vásárlást követően rendszerünk automatikusan e-mailben küldi el a számlát és a hozzá tartozó jegyet, melyet kinyomtatva, vagy telefonon bemutatva érvényesíthettek a helyszínen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

35 éves az Esztergomi Várszínház

Június 26-án indítja jubileumi nyári évadát az Esztergomi Várszínház. A 35. évforduló alkalmából sok meglepetéssel, visszatérő művészekkel, hazai és határon túli teátrumokkal, sőt, még egy Várszínházról szóló könyvvel is készülnek. Érkezik Bogányi Gergely, Pindroch Csaba és Verebes Linda, műsorra kerül hármas

Tovább olvasom »
Megszakítás