Újra vár a Tourinform Pont Esztergomban!

Március 15-től újra várja a látogatókat a Tourinform Pont az Esztergomi Várhegyen, a Prímás Pince előtti területen! Esztergom felfedezése kezdődjön a Tourinform Ponton!

Ingyenes tájékoztató kiadványokkal, térképpel, programajánlókkal, új szolgáltatásokkal és megújult erővel várják a téli szünetet követően az Esztergomba látogatókat a Tourinform Pont a Várhegyen.

Ott, egy helyen tudjátok megvenni egyéni vagy csoportos belépőjegyeiteket Esztergom kulturális és aktív helyszíneihez, sőt akár idegenvezetést is igényelhettek – előfoglalás esetén –, magyar, angol, német és spanyol nyelven. Sőt, ha gyerekekkel érkeztek, akkor a Kajla útleveleket is hozzátok magatokkal, melybe a Tourinform Ponton értékes pecsétek kerülnek!

Csoportok számára a teljeskörű programszervezést is ellátják, foglaljatok gyorsan és egyszerűen, minden mást bízzatok a Tourinform Esztergom csapatára.

Aktívan kapcsolódnátok ki, vagy csak a városban közlekednétek? Válasszátok a Mária Valéria Bike-ot vagy a BikeON elektromos túrakerékpárt! Mind a két eszköz kölcsönözhető a Ponton, sőt RollRide elektromos rollertúrátokat is lefoglalhatjátok, de az Esztergomi Kisvonatra is megválthatjátok a jegyeiteket náluk!

Az aktuális turisztikai információk mellett ajándéktárgyakkal és esztergomi termékekkel is várják a látogatókat, mint például Bazilika kegytárgyakkal – a Bazilika rézkupolájából készült termékekkel is –, Galagonyás kézműves habzóborral, valamint Schmöltz Margit esztergomi írónő könyveivel.

Tervezzétek meg együtt Esztergom felfedezését a Tourinform Ponttal!

Nyitvatartás: március 15-én 10-18 óráig. A továbbiakban pedig keddtől szombatig 10-től 18 óráig! További információ: esztergom@tourinform.hu, +36307105015.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Bárány Napokat tartanak a Mediterraneo Étteremben

A tavaszi Bárány Napokat március 31-én és április 1-jén hirdetik meg országszerte. Az idei akcióhoz mintegy negyven étterem csatlakozott, köztük az esztergomi Mediterraneo Étterem is! A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével

Tovább olvasom »

5+1 húsvéti program, nem csak gyerekeknek!

Már ti is húsvéti lázban égtek? Elkészítenétek már most az ünnepi díszeket, hogy a nyuszi megcsodálhassa azokat, vagy programot kerestek a húsvéti hosszúhétvégére? Ne is lapozzatok tovább, mutatunk 5+1 fantasztikus programot nektek! Húsvéti szöszmötölő a Szív Virágban! Március 31-én, pénteken

Tovább olvasom »

Töltsétek a húsvéti ünnepeket Esztergomban!

Kiszabadítanátok a családot a képernyők fogságából húsvétkor és inkább együtt töltenétek az időt tartalmas programokkal? Esztergom nagyszerű választás lehet, hiszen húsvétkor a szálláshelyek családi programokkal készülnek! Lépjetek be Magyarország első városába és szerezzetek közös élményeket! Mutatjuk az ajánlatokat! Az ezeréves

Tovább olvasom »