Újra vár a Tourinform Pont Esztergomban!

Március 15-től újra várja a látogatókat a Tourinform Pont az Esztergomi Várhegyen, a Prímás Pince előtti területen! Esztergom felfedezése kezdődjön a Tourinform Ponton!

Ingyenes tájékoztató kiadványokkal, térképpel, programajánlókkal, új szolgáltatásokkal és megújult erővel várják a téli szünetet követően az Esztergomba látogatókat a Tourinform Pont a Várhegyen.

Ott, egy helyen tudjátok megvenni egyéni vagy csoportos belépőjegyeiteket Esztergom kulturális és aktív helyszíneihez, sőt akár idegenvezetést is igényelhettek – előfoglalás esetén –, magyar, angol, német és spanyol nyelven. Sőt, ha gyerekekkel érkeztek, akkor a Kajla útleveleket is hozzátok magatokkal, melybe a Tourinform Ponton értékes pecsétek kerülnek!

Csoportok számára a teljeskörű programszervezést is ellátják, foglaljatok gyorsan és egyszerűen, minden mást bízzatok a Tourinform Esztergom csapatára.

Aktívan kapcsolódnátok ki, vagy csak a városban közlekednétek? Válasszátok a Mária Valéria Bike-ot vagy a BikeON elektromos túrakerékpárt! Mind a két eszköz kölcsönözhető a Ponton, sőt RollRide elektromos rollertúrátokat is lefoglalhatjátok, de az Esztergomi Kisvonatra is megválthatjátok a jegyeiteket náluk!

Az aktuális turisztikai információk mellett ajándéktárgyakkal és esztergomi termékekkel is várják a látogatókat, mint például Bazilika kegytárgyakkal – a Bazilika rézkupolájából készült termékekkel is –, Galagonyás kézműves habzóborral, valamint Schmöltz Margit esztergomi írónő könyveivel.

Tervezzétek meg együtt Esztergom felfedezését a Tourinform Ponttal!

Nyitvatartás: március 15-én 10-18 óráig. A továbbiakban pedig keddtől szombatig 10-től 18 óráig! További információ: esztergom@tourinform.hu, +36307105015.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

5 napos kikapcsolódás 2 nap szabival

Április végén érkezik Esztergom legjobban várt tavaszi programsorozata, melynek része lesz az Akkor és Most Jármű Expo, a Zenei Fesztivál, a Lampionos Hajós Felvonulás és az Esztergom Nap. Az 5 napot felölelő eseményekre most elegendő két nap szabadságot kivennetek, az

Tovább olvasom »

Háromnapos futóversenyt rendeznek Esztergomban

Az Esztergomi FutóKözösség CsigaFutás Kulturális és Sportegyesület háromnapos ultrafutó versenyt rendez „Backyard Ultra Esztergom 2024” néven április 27. és 29. között. A verseny a Magyar Ultrafutó Liga égisze alatt működő Hungarian Backyard League egyik állomása, amely először látogat el Esztergomba.

Tovább olvasom »
Megszakítás