Vissza nem térő ajánlat: főzzetek együtt Barna Ádámmal!

Most exkluzív betekintést nyújt a fine dining világába Barna Ádám, a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurant séfje. A szállással és étkezéssel egybekötött élményfőzést csomagban kínálják! Hogy miről is van szó pontosan? Mutatjuk!

A 42 Restaurant egyszerre tradicionális és formabontó: Barna Ádám konyhája a hagyományokból építkezik, miközben a nagyvilágról mesél, erre utal a kóstoló menü elnevezése is: Ahogyan a világot látjuk. Az ételekben megjelenik a szabadság, a kozmopolita életérzés, a világ lüktetése és az étterem saját kertjében gondosan nevelt alapanyagok is.

Júniusban négy alkalommal, csütörtökönként tárja ki kapuit a 42 Restaurant konyhája, ahol Barna Ádám séf fogásain keresztül egy meglepő és misztikus utazáson vehettek részt, amelyben a tradíció és innováció paradoxonján, illetve a komplexitás és az egyszerűség játékán keresztül érkeztek meg a csúcsgasztronómia világába.

Honnan is jött az ötlet és mire számíthatnak a vendégek? „Sokszor azt látom, hogy a vendégek több információt szeretnének kapni a konyhában zajló munkákról, ezért úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk az érdeklődőknek, hogy egy órás workshop keretében megismerjék témaköreinket, technikánkat és szellemiségünket. A vendégeket egy pohár pezsgővel várjuk a Rudolf-ház apartmanjának tágas konyhájában, majd megkezdődik a közös munka, ahol maximum 6 fős csoportban dolgozunk fel egy háromfogásos menüsort. A vendégeket a főzés és a kóstolás után egy tízfogásos vacsorával várjuk, majd reggel, miután kipihenték magukat apartmanunkban, több fogásból álló gourmet reggelit is elfogyaszthatnak” – válaszolta kérdésünkre Barna Ádám.

Tematikák:

  • Június 8. A ceviche izgalmas világa – a hidegen főzés művészete.
  • június 15. Dressing és vinaigrette – ne csak könnyű legyen egy vacsora, de izgalmas is.
  • június 22. Vendégváró falatok a kertünkből – falatok, amire minden vendég emlékezni fog.
  • június 29. Bátran a fűszerekkel – titkos összetevők, amelyekkel nem lehet hibázni.

„A menü pont annyira vezet, amennyire hagyja szabadon szárnyalni az emlékeket, az élmény pedig együtt születik a vendéggel. Egy óra, három fogás és rengeteg izgalmas történet!” – ezekkel a szavakkal invitálja az érdeklődőket Barna Ádám.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Ne maradjatok le, IDE KATTINTVA jelentkezzetek még ma!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Egy város, mégis ezernyi érzés!

Magyarország első városa a fotósok kedvelt helyszíne, nem is csoda, mert izgalmasan sokoldalú világa, különleges életérzéseket hordoz magában! Ez a FeelEsztergom! Az új FeelEsztergom Facebook-oldal képeken keresztül mutatja be a város hangulatát, az évszakok változatos színvilágát, az itt megtapasztalható érzéseket,

Tovább olvasom »

DRK: Esztergomot látni kell!

Új, közös ruházati kollekciót mutatott be Esztergom és a Dorko az Aquasziget Esztergom élményfürdő előterében szeptember 13-án. A DRK és az EGOM márkák kollaborációja azt az üzenetet továbbítja az ország számos pontjára, hogy Esztergomot látni kell. Szekér Zoltán, az Esztergomi

Tovább olvasom »

Szeptember 23-án „Reggeli a hídon” című identitást erősítő programmal kívánjuk összehozni a Duna két partjának lakosait. A hídon asztalokat helyezünk el, amelyeknél egy esztergomi és egy párkányi közéleti, illetve civil személy foglal helyet, hogy együtt reggelizve beszélhessék át a híd által megélt határon túli élményeiket.

Megszakítás