Most exkluzív betekintést nyújt a fine dining világába Barna Ádám, a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurant séfje. A szállással és étkezéssel egybekötött élményfőzést csomagban kínálják! Hogy miről is van szó pontosan? Mutatjuk!
A 42 Restaurant egyszerre tradicionális és formabontó: Barna Ádám konyhája a hagyományokból építkezik, miközben a nagyvilágról mesél, erre utal a kóstoló menü elnevezése is: Ahogyan a világot látjuk. Az ételekben megjelenik a szabadság, a kozmopolita életérzés, a világ lüktetése és az étterem saját kertjében gondosan nevelt alapanyagok is.
Júniusban négy alkalommal, csütörtökönként tárja ki kapuit a 42 Restaurant konyhája, ahol Barna Ádám séf fogásain keresztül egy meglepő és misztikus utazáson vehettek részt, amelyben a tradíció és innováció paradoxonján, illetve a komplexitás és az egyszerűség játékán keresztül érkeztek meg a csúcsgasztronómia világába.
Honnan is jött az ötlet és mire számíthatnak a vendégek? „Sokszor azt látom, hogy a vendégek több információt szeretnének kapni a konyhában zajló munkákról, ezért úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk az érdeklődőknek, hogy egy órás workshop keretében megismerjék témaköreinket, technikánkat és szellemiségünket. A vendégeket egy pohár pezsgővel várjuk a Rudolf-ház apartmanjának tágas konyhájában, majd megkezdődik a közös munka, ahol maximum 6 fős csoportban dolgozunk fel egy háromfogásos menüsort. A vendégeket a főzés és a kóstolás után egy tízfogásos vacsorával várjuk, majd reggel, miután kipihenték magukat apartmanunkban, több fogásból álló gourmet reggelit is elfogyaszthatnak” – válaszolta kérdésünkre Barna Ádám.
Tematikák:
- Június 8. A ceviche izgalmas világa – a hidegen főzés művészete.
- június 15. Dressing és vinaigrette – ne csak könnyű legyen egy vacsora, de izgalmas is.
- június 22. Vendégváró falatok a kertünkből – falatok, amire minden vendég emlékezni fog.
- június 29. Bátran a fűszerekkel – titkos összetevők, amelyekkel nem lehet hibázni.
„A menü pont annyira vezet, amennyire hagyja szabadon szárnyalni az emlékeket, az élmény pedig együtt születik a vendéggel. Egy óra, három fogás és rengeteg izgalmas történet!” – ezekkel a szavakkal invitálja az érdeklődőket Barna Ádám.
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Ne maradjatok le, IDE KATTINTVA jelentkezzetek még ma!