Vissza nem térő ajánlat: főzzetek együtt Barna Ádámmal!

Most exkluzív betekintést nyújt a fine dining világába Barna Ádám, a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurant séfje. A szállással és étkezéssel egybekötött élményfőzést csomagban kínálják! Hogy miről is van szó pontosan? Mutatjuk!

A 42 Restaurant egyszerre tradicionális és formabontó: Barna Ádám konyhája a hagyományokból építkezik, miközben a nagyvilágról mesél, erre utal a kóstoló menü elnevezése is: Ahogyan a világot látjuk. Az ételekben megjelenik a szabadság, a kozmopolita életérzés, a világ lüktetése és az étterem saját kertjében gondosan nevelt alapanyagok is.

Júniusban négy alkalommal, csütörtökönként tárja ki kapuit a 42 Restaurant konyhája, ahol Barna Ádám séf fogásain keresztül egy meglepő és misztikus utazáson vehettek részt, amelyben a tradíció és innováció paradoxonján, illetve a komplexitás és az egyszerűség játékán keresztül érkeztek meg a csúcsgasztronómia világába.

Honnan is jött az ötlet és mire számíthatnak a vendégek? „Sokszor azt látom, hogy a vendégek több információt szeretnének kapni a konyhában zajló munkákról, ezért úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk az érdeklődőknek, hogy egy órás workshop keretében megismerjék témaköreinket, technikánkat és szellemiségünket. A vendégeket egy pohár pezsgővel várjuk a Rudolf-ház apartmanjának tágas konyhájában, majd megkezdődik a közös munka, ahol maximum 6 fős csoportban dolgozunk fel egy háromfogásos menüsort. A vendégeket a főzés és a kóstolás után egy tízfogásos vacsorával várjuk, majd reggel, miután kipihenték magukat apartmanunkban, több fogásból álló gourmet reggelit is elfogyaszthatnak” – válaszolta kérdésünkre Barna Ádám.

Tematikák:

  • Június 8. A ceviche izgalmas világa – a hidegen főzés művészete.
  • június 15. Dressing és vinaigrette – ne csak könnyű legyen egy vacsora, de izgalmas is.
  • június 22. Vendégváró falatok a kertünkből – falatok, amire minden vendég emlékezni fog.
  • június 29. Bátran a fűszerekkel – titkos összetevők, amelyekkel nem lehet hibázni.

„A menü pont annyira vezet, amennyire hagyja szabadon szárnyalni az emlékeket, az élmény pedig együtt születik a vendéggel. Egy óra, három fogás és rengeteg izgalmas történet!” – ezekkel a szavakkal invitálja az érdeklődőket Barna Ádám.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Ne maradjatok le, IDE KATTINTVA jelentkezzetek még ma!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

35 éves az Esztergomi Várszínház

Június 26-án indítja jubileumi nyári évadát az Esztergomi Várszínház. A 35. évforduló alkalmából sok meglepetéssel, visszatérő művészekkel, hazai és határon túli teátrumokkal, sőt, még egy Várszínházról szóló könyvvel is készülnek. Érkezik Bogányi Gergely, Pindroch Csaba és Verebes Linda, műsorra kerül hármas

Tovább olvasom »
Megszakítás