Aquasziget Esztergom

Hétfő-vasárnap: 9.00-20.00

2023. szeptember 1. és 2024. május 31. között:

(Gyerekek számára a belépés 3 éves korig ingyenes; a családi jegy 3-16 év közötti gyerekekre vonatkozik; 25% kedvezmény esztergomi lakosoknak, a kedvezmény csak a lakcímkártya bemutatásával vehető igénybe és más akciókkal nem vonható össze)

Az Aquasziget welness- és élményfürdő 2005-ben nyitotta meg kapuit a Prímás-szigeten. Az 1,8 hektáron elterülő komplexumban összesen 11 medence várja a látogatókat kül- és beltéren.
Az élményfürdő csúszdákkal, sodrófolyosóval, mászófallal, gejzírrel, nyakzuhatagokkal, vízesésekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, oldalmasszázzsal felszerelt.
A belső gyerekmedence vizet spriccelő bohóccal és minicsúszdával különleges élményt ad a legkisebbeknek.
A wellness részlegen finn, gyógynövényes, infra, és rózsa szauna mellett élményzuhanyok, relaxációs pezsgőmedence, kneipp taposó, hamam, masszázs várja a pihenni vágyókat.
A nyári szezonban kültéri sportolásra (strandröplabda, strandfoci), és a hatalmas játszótér használatára is van lehetőség. A külterület május 1. és augusztus 31. közötti nyári szezonban van nyitva. A téli szezonban a kültéri medencék közül az úszómedence és a kültéri pihenőmedence használható a kiúszókon keresztül. Fedett területén az élménymedencék mellett óriáscsúszdák, étterem, kávézó és bár, öltözők, mosdók, valamint pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

TIPP

Ha időd engedi, tölts el egy egész napot a fürdőben, hiszen a medencék és csúszdák adta élmények mellett a wellness részleg kényeztető szolgáltatásai szépülést, felfrissülést és igazi relaxációt is kínálnak.

Megszakítás