Szelfizz Petőfivel!

Esztergomba látogatnátok és kipróbálnátok Magyarország első ötcsillagos panzióját a H11-et? Most a Petőfi-szelfi pályázat keretében a legkreatívabb Petőfi-hasonmásról készült fotó minivakációt ér a H11 Rooms Panzióban! Játékra fel, mutatjuk a részleteket!

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár kreatív pályázatot hirdet Petőfi-szelfi címmel, a Petőfi-emlékév jegyében. A szervezők várják a legkreatívabb, Petőfi-hasonmásokról készült fotókat. A pályázat nyitott minden amatőr és profi alkotó részére, azon bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.

Munkára fel! Te hogyan mutatnád meg magadat, mint Petőfi alakját? A lényeg: ki idézi fel legötletesebben, legmeglepőbben Petőfi Sándor alakját. A pályázat nem hagyományos értelemben vett fotópályázat, inkább annak elősegítése, hogy mindenki találja meg „saját Petőfijét”.

A legkreatívabb alkotás egy minivakációt ér Esztergomban a H11 Rooms Panzió felajánlása által, méghozzá 2 fő részére szóló, 2 napos kikapcsolódást 1 vendégéjszakával és reggelivel.

A zsűritagok között ott lesz Temesi Attila, esztergomi festő és grafikusművész, valamint Marosi Gergő, a H11 Rooms Panzió projektmenedzsere.

Az alkotásokat 2023. május 8-ig várják az egomkonyvtar@gmail.com e-mail címre a tárgy mezőben „Petőfi” címet feltüntetve! Eredményt május 12-én, pénteken hirdetnek a Helischer József Városi Könyvtár Facebook oldalán.

A képeket JPG vagy JPEG formátumban kell feltölteni. Egy alkotó maximum 2 fotót küldhet.
A pályázatra beküldendő képek hosszabbik oldala maximum 2048 pixel, de 1200 pixelnél kisebb ne legyen. A fájlok maximális mérete 2 Mbyte. Nagyméretű melléklet esetén óriásfájl, WeTransfer és Google drive link használható. A teljes pályázati kiírás ide kattintva érhető el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Bárány Napokat tartanak a Mediterraneo Étteremben

A tavaszi Bárány Napokat március 31-én és április 1-jén hirdetik meg országszerte. Az idei akcióhoz mintegy negyven étterem csatlakozott, köztük az esztergomi Mediterraneo Étterem is! A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével

Tovább olvasom »

5+1 húsvéti program, nem csak gyerekeknek!

Már ti is húsvéti lázban égtek? Elkészítenétek már most az ünnepi díszeket, hogy a nyuszi megcsodálhassa azokat, vagy programot kerestek a húsvéti hosszúhétvégére? Ne is lapozzatok tovább, mutatunk 5+1 fantasztikus programot nektek! Húsvéti szöszmötölő a Szív Virágban! Március 31-én, pénteken

Tovább olvasom »

Töltsétek a húsvéti ünnepeket Esztergomban!

Kiszabadítanátok a családot a képernyők fogságából húsvétkor és inkább együtt töltenétek az időt tartalmas programokkal? Esztergom nagyszerű választás lehet, hiszen húsvétkor a szálláshelyek családi programokkal készülnek! Lépjetek be Magyarország első városába és szerezzetek közös élményeket! Mutatjuk az ajánlatokat! Az ezeréves

Tovább olvasom »