Szelfizz Petőfivel!

Esztergomba látogatnátok és kipróbálnátok Magyarország első ötcsillagos panzióját a H11-et? Most a Petőfi-szelfi pályázat keretében a legkreatívabb Petőfi-hasonmásról készült fotó minivakációt ér a H11 Rooms Panzióban! Játékra fel, mutatjuk a részleteket!

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár kreatív pályázatot hirdet Petőfi-szelfi címmel, a Petőfi-emlékév jegyében. A szervezők várják a legkreatívabb, Petőfi-hasonmásokról készült fotókat. A pályázat nyitott minden amatőr és profi alkotó részére, azon bárki részt vehet életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.

Munkára fel! Te hogyan mutatnád meg magadat, mint Petőfi alakját? A lényeg: ki idézi fel legötletesebben, legmeglepőbben Petőfi Sándor alakját. A pályázat nem hagyományos értelemben vett fotópályázat, inkább annak elősegítése, hogy mindenki találja meg „saját Petőfijét”.

A legkreatívabb alkotás egy minivakációt ér Esztergomban a H11 Rooms Panzió felajánlása által, méghozzá 2 fő részére szóló, 2 napos kikapcsolódást 1 vendégéjszakával és reggelivel.

A zsűritagok között ott lesz Temesi Attila, esztergomi festő és grafikusművész, valamint Marosi Gergő, a H11 Rooms Panzió projektmenedzsere.

Az alkotásokat 2023. május 8-ig várják az egomkonyvtar@gmail.com e-mail címre a tárgy mezőben „Petőfi” címet feltüntetve! Eredményt május 12-én, pénteken hirdetnek a Helischer József Városi Könyvtár Facebook oldalán.

A képeket JPG vagy JPEG formátumban kell feltölteni. Egy alkotó maximum 2 fotót küldhet.
A pályázatra beküldendő képek hosszabbik oldala maximum 2048 pixel, de 1200 pixelnél kisebb ne legyen. A fájlok maximális mérete 2 Mbyte. Nagyméretű melléklet esetén óriásfájl, WeTransfer és Google drive link használható. A teljes pályázati kiírás ide kattintva érhető el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

5 napos kikapcsolódás 2 nap szabival

Április végén érkezik Esztergom legjobban várt tavaszi programsorozata, melynek része lesz az Akkor és Most Jármű Expo, a Zenei Fesztivál, a Lampionos Hajós Felvonulás és az Esztergom Nap. Az 5 napot felölelő eseményekre most elegendő két nap szabadságot kivennetek, az

Tovább olvasom »

Háromnapos futóversenyt rendeznek Esztergomban

Az Esztergomi FutóKözösség CsigaFutás Kulturális és Sportegyesület háromnapos ultrafutó versenyt rendez „Backyard Ultra Esztergom 2024” néven április 27. és 29. között. A verseny a Magyar Ultrafutó Liga égisze alatt működő Hungarian Backyard League egyik állomása, amely először látogat el Esztergomba.

Tovább olvasom »
Megszakítás